Bartnik „pomści” Warchoła? - Kibole.pl - portal dla fanatyków i patriotów
KibolePLlogo
Home Walki Bartnik „pomści” Warchoła?

W zasadzie to informacja z „podsłuchu”, ale już i inni zaczynają powtarzać, zastrzegając się, że nieoficjalnie. Zatem nieoficjalnie można prognozować, że utytułowany pięściarz Wojciech Bartnik wystąpi na jednej z gal Profesjonalnej Ligii MMA czyli w organizacji, którą prowadzi Mirosław Okniński. Mało tego! Zadeklarował, że „pomści” Józefa Warchoła! Czyżby jego pierwszym rywalem miał być Janusz Dylewski?

Źródło: podsłuch kontrolowany:-)

Wojciech Bartnik

Klub – Gwardia Wrocław.

Igrzyska w Barcelonie 1992 brązowy medal; brał też udział w IO w Atlancie i Sydney. 9 razy mistrzostwo Polski; brąz na M. Europy 1996; udział w M. Świata.

Bilans walk zawodowych 26 (10 KO) 4, 1

Dwukrotnie pas Międzynarodowego Mistrza Polski, pas Federacji WBF i Europe Profi Box Association.

Zdjęcie: K&M Ziółkowscy/foto.Ziolo.eu

Autor
Uprawiał wiele dyscyplin, od jazdy figurowej na lodzie w czasach przedszkolnych, przez hokej (Legia Warszawa), zapasy klasyczne (Legia Warszawa), do żeglarstwa (Baza Mrągowo). W 1990 zaczął wydawać własny miesięcznik „PAKER” o sportach sylwetkowych i siłowych. Następnie był redaktorem naczelnym w kilku miesięcznikach o podobnej tematyce. Od początków, czyli od 2002 roku, związany z polskim MMA. Pisał w walkach w klatkach, kiedy inni krytykowali to na potęgę. Autor kilku książek o historii polskiego sportu oraz o piłce nożnej.

Zostaw odpowiedź

three × three =

GRZYBOBRANIA

Wielka ustawka w Dębicy!

Wielka ustawka w Dębicy i są wyroki. Ale najlepsze jest to, że piłkarze Igloopol Dębica też pójdą siedzieć! Marcina M. i Adriana B ...

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informacji

Aby zapewnić Tobie najwyższy poziom realizacji usługi, opcje ciasteczek na tej stronie są ustawione na "zezwalaj na pliki cookies". Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij